checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP
Arendal D3A U-sofa med sjeselong - lys grå

Arendal D3A U-sofa med sjeselong - lys grå

285x203x88 cm
Tilbudspris 12 495,-
Spar: 1 000,-
Førpris 13 495,-

Lengde: 285 cm - Dybde: 204 cm

Arendal er vår bestselgende kolleksjon. Med sitt svært moderne og tidløse skandinaviske design, kombinert med mange forskjellige valg av oppsett og størrelser vil den passe i både små og store rom.

Les mer om produktet
Forventet leveringsdato: 01.08.2024

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
700089
Uslåelig pris!
Sommersalg
Arendal D3A U-sofa med sjeselong - lys grå
Arendal D3A U-sofa med sjeselong - lys grå Arendal D3A U-sofa med sjeselong - lys grå Arendal D3A U-sofa med sjeselong - lys grå

Om produktet:

Rammeverk

Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre med enkelte detaljer av sponplate. Her får du en kvalitetssofa som er solid og holdbar. 

Sitteputene

Sittteputene er lagd av HR-skum (High Resiliance) på ca 35 kg, som er skandinavisk sofa standard. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at alle putene har avtakbare trekk med glidelås. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Ryggputene

I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Tekstiler

Tekstilet vi har valgt å benytte innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

Slitestyrke

Tekstilet har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser.

Lysekthet

For å unngå falming som en følge av sollys har dette tekstilet en lysekthet-karakter på 4.

Pilling/Nupping 

Tekstilet har  karakter 4 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.  • Sittehøyde 46 cm (Med 13 cm standard bein)
    Sittedybde 54 cm

In general:
  • SKU: 700089
View all product information
Copyright © 2024 Maxkjøp. All rights reserved.