checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP

Odin spisegruppe 200 cm i natur eik (delt) med X-bein + 6 Noah stoler i fargen grå

Odin komplett spisegruppe med delt eikebord i 200 x 95 cm i natur eik med 6 stk moderne Noah stoler i grå velour. Odin spisestuemøbler er en portefølje som kommer med forskjellige farger og størrelser bordplater og med flere farger stoler, da som komplette spisegrupper for 4 - 8 personer.

Ikke på lager
Normalpris 17 990,-
13 990,-
Du sparer 4 000,-
SKU
900031
Oktobersalg 2021
-22%
Odin spisegruppe 200 cm i natur eik (delt) med X-bein + 6 Noah stoler i fargen grå
Odin spisegruppe 200 cm i natur eik (delt) med X-bein + 6 Noah stoler i fargen grå Odin spisegruppe 200 cm i natur eik (delt) med X-bein + 6 Noah stoler i fargen grå Odin spisegruppe 200 cm i natur eik (delt) med X-bein + 6 Noah stoler i fargen grå

Slank og solid spisegruppe i riktige proporsjoner.

Er ikke det beste øyeblikket på dagen når du endelig kan sette deg ned sulten ved spisebordet? Denne spisegruppen gjør måltidet enda mer spennende på grunn av sin utmerkede sittekomfort og spennende utseende.

Alle de tre Odin plankeborddesignene er så stilige at det kan være vanskelig å velge din favoritt blant dem. Dette imponerende plankebordet i natur eik med X-bein utstråler den varme atmosfæren i et storkjøkken. 

Produktbeskrivelse:

6-personers spisegruppe med et 200x95cm plankebord i natur eik og 6 Noah spisestuestoler i fargen grå.

Odin eikebord:

  • 200 x 95 cm, delt bordplate i eik
  • Toppen av bordet er en oljet, fyldig massiv eik med en saget kant som er vakkert tagget og som har et naturlig uttrykk.
  • Bena på bordet er laget av svart pulverlakkert stål.
  • Elegant lappet med et svart reparasjonsmiddel, er de naturlige feilene i treverket kjennetegnet på ekte håndverk, noe som gjør dette plankebordet ekte og imponerende.

6 stk Noah stoler grå velour:

Noah velour stol grå er en skikkelig blikkfang og passer perfekt inn i moderne interiørdesign. Stolen er i helpolstret velur med horisontale sømmer i en vakker grå farge med treben. Stolsetet er fylt med kvalitetsskum som gir god sittekomfort, og du kan derfor tilbringe mange komfortable timer i stolen. Velourstolen er egnet som spisestol, men kan brukes som en fordel for pulten i moderne interiørdesign.

Stolens farge er grå velour.

Vedlikehold: Impregnering på stolene dine øker avvisningen av smuss, og de blir lettere rene og ryddige. Vi anbefaler at du impregnerer møblene dine før du bruker dem og kontinuerlig i fremtiden - Se mer under hjemmetilbehør.

Mer informasjon
SKU 900031
Farge bordplate Natur eik
Antall personer 6
Mål

Bordstørrelse:

Lengde: 200 cm

Bredde: 95 cm

Høyde: 75 cm

Tykkelse: 4 cm

Stol spesifikasjoner:

- Sort sete med treben
- Bredde: 46 cm
- Dybde: 54,5 cm
- Høyde 89 cm
- Setehøyde: 49 cm
- Setedybde: 40 cm
- Setebredde: 45 cm
- Maks brukervekt: 110 kg
- Vekt stol: 6 kg
- Materiale: Velour, treben
- Skumpute i sete, 100%, Polyeurethan 24Kg/m2 

Andre produkter du kanskje vil like?
Copyright © 2018 Maxkjøp. All rights reserved.