checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP

Premium regulerbar seng 140x200 - mørk blå

Skjærgaard® Premium jregulerbar seng er for deg som vil ha det aller ypperste av kvalitet! Vår toppmodell tar søvnen til et nytt nivå, og gir deg en unik følelse av luksus på soverommet.
Ikke på lager
Normalpris 44 990,-
34 495,-
Du sparer 10 495,-

NB: Hodegavl som avbildet er ikke inkludert i prisen. Alle lagerførte senger er med faste madrasser som standard. Ved valg av medium eller ekstra faste madrasser vil det normalt påløpe standard leveringstid på ca 4 uker.

Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.
SKU
720241
Januarsalg
-23%
Premium regulerbar seng 140x200 - mørk blå
Premium regulerbar seng 140x200 - mørk blå Mørk blå Inari 80

Skjærgaard® Premium jregulerbar seng

Med Skjærgaard® 7 sone SoftTouch progressive Pocketfjærer gir denne sengen riktig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsryggstøtten i kombinasjon med den myke skuldersonen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Til justerbare senger leverer vi overmadrass med splitt som er delt ved hodeenden, noe som gjør det mulig å heve og senke hodeenden av sengen uten å forstyrre partneren. Vår Gelatex vendbare overmadrass på hele 8 cm med splitt leveres som standard. Denne har en avkjølende og en varm side, noe som sørger for behagelig temperatur og god hygiene i sengen hele året. Sengens to motorer gir trinnløs og rolig regulering med svært lavt støynivå, slik at hode- og fotende kan enkelt justeres med den trådløse fjernkontrollen. Har man først prøvd en Premium regulerbar seng, er sannsynligheten liten for at man går tilbake til en vanlig seng igjen. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng.

Produktegenskaper:

  • 7 sone progressive SoftTouch-pocket fjæring i hovedmadrassen(330/M2). Med sine unike progressive egenskaper, gjør SoftTouch fjærene at du føler en fantastisk myk velkomst når du legger deg i sengen, samtidig som den progressive fjæren tilbyr unik og presis støtte når din optimale liggestilling er nådd.
  • Skumkomponenter i kantene er i 37 kg kvalitet (High Resilience polyurethane foam), noe som gir meget god kantstabilitet. Ligge flatene er av Climalatex noe som sørger for en fantastisk puste event og transport av fuktighet ut av din seng, noe som igjen sørger for en optimal senge hygiene.
  • Elektrisk trinnløs og stillegående motor med trådløs fjernkontroll
  • Boks som går helt til gulvet av 20mm A-klasse kryssfiner. Boksen er forsterket i begge ender samt i områdene for feste av mekanismen. Alle metall deler til mekanismen er epoxy emaljert.
  • Trekk til overmadrass kan vaskes på 60 grader.
  • Hovedmadrass kan leveres i medium, fast og ekstra fast

Overmadrass:
  • Skjærgaard 8 cm Gelatex med splitt inkludert i prisen.

Montering:
  • Ferdig montert
  • legg på overmadrass

Vedlikehold:
  • Støvsug madrassene/sengens tekstiler med jevne mellomrom.
Mer informasjon
SKU 720241
Størrelse 140x200
Kolleksjon Premium - Luksus for alle
Overmadrassene
TigerTouch® overmadrass
TigertouchTigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
GeLatex® overmadrass
GelatexMed GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
MemoryFoam VitaRest® overmadrass
MemoryFoamMed MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
Sense 7-sone overmadrassMemoryFoamSense 7-sone® Med 100% ClimaLatex® støpt med forskjellig fasthetsgrad i syv forskjellige soner. Utnytt liggeegenskapene i din 7-sone hovedmadrass til det fulle med en videreføring av soneprinsippet også i overmadrassen.
Expected delivery date 30
Andre produkter du kanskje vil like?
Copyright © 2018 Maxkjøp. All rights reserved.