checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP

Premium regulerbar seng 140x200 - antrasitt

Skjærgaard® Premium jregulerbar seng er for deg som vil ha det aller ypperste av kvalitet! Vår toppmodell tar søvnen til et nytt nivå, og gir deg en unik følelse av luksus på soverommet.
Ikke på lager
Normalpris 44 990,-
34 495,-
Du sparer 10 495,-

NB: Hodegavl som avbildet er ikke inkludert i prisen. Alle lagerførte senger er med faste madrasser som standard. Ved valg av medium eller ekstra faste madrasser vil det normalt påløpe standard leveringstid på ca 4 uker.

Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.
SKU
720243
Januarsalg
-23%
Premium regulerbar seng 140x200 - antrasitt
Premium regulerbar seng 140x200 - antrasitt Antrasitt Inari 96

Skjærgaard® Premium jregulerbar seng

Med Skjærgaard® 7 sone SoftTouch progressive Pocketfjærer gir denne sengen riktig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsryggstøtten i kombinasjon med den myke skuldersonen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Til justerbare senger leverer vi overmadrass med splitt som er delt ved hodeenden, noe som gjør det mulig å heve og senke hodeenden av sengen uten å forstyrre partneren. Vår Gelatex vendbare overmadrass på hele 8 cm med splitt leveres som standard. Denne har en avkjølende og en varm side, noe som sørger for behagelig temperatur og god hygiene i sengen hele året. Sengens to motorer gir trinnløs og rolig regulering med svært lavt støynivå, slik at hode- og fotende kan enkelt justeres med den trådløse fjernkontrollen. Har man først prøvd en Premium regulerbar seng, er sannsynligheten liten for at man går tilbake til en vanlig seng igjen. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng.

Produktegenskaper:

 • 7 sone progressive SoftTouch-pocket fjæring i hovedmadrassen(330/M2). Med sine unike progressive egenskaper, gjør SoftTouch fjærene at du føler en fantastisk myk velkomst når du legger deg i sengen, samtidig som den progressive fjæren tilbyr unik og presis støtte når din optimale liggestilling er nådd.
 • Skumkomponenter i kantene er i 37 kg kvalitet (High Resilience polyurethane foam), noe som gir meget god kantstabilitet. Ligge flatene er av Climalatex noe som sørger for en fantastisk puste event og transport av fuktighet ut av din seng, noe som igjen sørger for en optimal senge hygiene.
 • Elektrisk trinnløs og stillegående motor med trådløs fjernkontroll
 • Boks som går helt til gulvet av 20mm A-klasse kryssfiner. Boksen er forsterket i begge ender samt i områdene for feste av mekanismen. Alle metall deler til mekanismen er epoxy emaljert.
 • Trekk til overmadrass kan vaskes på 60 grader.
 • Hovedmadrass kan leveres i medium, fast og ekstra fast

Overmadrass:
 • Skjærgaard 8 cm Gelatex med splitt inkludert i prisen.

Montering:
 • Ferdig montert
 • legg på overmadrass

Vedlikehold:
 • Støvsug madrassene/sengens tekstiler med jevne mellomrom.
Mer informasjon
SKU 720243
Størrelse 140x200
Kolleksjon Premium - Luksus for alle
Info om sengen

Senger fra Maxkjøp
Vi er svært trygge på at du vil ligge godt i våre elektrisk justerbare senger, og tilbyr derfor hele 100 dagers returrett. En tommelfingerregel når det kommer til å kjøpe ny seng, er at det tar minimum to uker før kroppen din tilpasser seg din nye seng. Når en da ligger 5 minutter i en butikk får en dessverre ikke mange svar. Vi i Maxkjøp vil at våre kunder skal kjøpe en seng de skal sove godt i, og som de skal kunne bruke i mange år. Kjøper du seng fra Maxkjøp har du hele 100 dager i ro og mak til å finne ut om din nye seng er riktig for deg. For oss i Maxkjøp er det viktig at våre kunder får levert en seng i henhold til sine forventninger, det skal være trygt å kjøpe seng hos Maxkjøp!*25 års garanti mot ramme og fjærbrudd.

Mål:
Bredde: 140 cm
Lengde: 200 cm
Høyde: 73 cm


Produktegenskaper:

 • 7 sone progressive SoftTouch-pocket fjæring i hovedmadrassen(330/M2). Med sine unike egenskaper, gjør SoftTouch fjærene at du føler en fantastisk myk velkomst når du legger deg i sengen, samtidig som den progressive fjæren tilbyr unik og presis støtte når din optimale liggestilling er nådd.
 • Skumkomponenter i kantene er i HR37/37 kvalitet (High Resilience polyurethane foam), noe som gir meget god kantstabilitet. Ligge flatene er av Climalatex , med mer enn 250 stykker 5mm hull per M2, noe som sørger for en fantastisk puste event og transport av fuktighet ut av din seng, noe som igjen sørger for en optimal senge hygiene.
 • Tyskprodusert elektrisk motor fra OKIN. Trådløs fjernkontroll
 • Boks som går helt til gulvet av 20mm A-klasse kryssfiner. Boksen er forsterket i begge ender samt i områdene for feste av mekanismen. Alle metall deler til mekanismen er epoxy emaljert.
 • Trekk til overmadrass kan vaskes på 60 grader.
 • Hovedmadrass kan leveres i medium eller fast

Overmadrass:
 • Gelatex inkludert i prisen.

Montering:
 • Ferdig montert
 • legg på overmadrass

Vedlikehold:
 • Støvsug madrassene/sengens tekstiler med jevne mellomrom.
Overmadrassene
GeLatex® overmadrass
GelatexMed GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
Expected delivery date 30
Andre produkter du kanskje vil like?
Copyright © 2018 Maxkjøp. All rights reserved.