checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP

Garantier

Maxkjøp setter kvalitet i høysetet, og gir utvidet garanti på hele 10 års garanti på samtlige material, konstruksjoner og fabrikasjonsfeil på alle baderomsmøbler, boblebad, badekar, dusjkabinetter og dusj-produkter, tradisjonell sauna, infrarød sauna, hagemøbler, seng og sofa. På elektronikk og generelle slitasjedeler gjelder ordinær kjøpslov.
 

På senger gir vi i tillegg 25 års garanti mot fjærbrudd.

 


 

Under finner du informasjon om både installasjon og vedlikehold av våre produkter.

Baderomsprodukter:

Installasjon:
Tilkobling av elektriske komponenter i våtrom må gjøres av godkjent elektriker/installatør.
Tilkobling av varmt- og kaldtvann slanger anbefales rørlegger.
 

Vedlikehold:
Alle våre boblebad har installert ozongenerator som automatisk desinfiserer rørsystemet. For selve renholdet av rørsystemet skal det bruker godkjente rensemidler som fjerner uønskede partikler og samtidig ikke forringer badets komponenter. Brukes ikke godkjente rensemidler vil ikke garantien gjelde på rør, koblinger vannpumpe, varmekolbe og dyser.
 

Det anbefales derfor for på boblebad å bruke bare ABC hygienepakken som fjerner alle uønskede partikler, enkel i bruk og ivaretar og vedlikeholder komponentenes egenskaper. Unngå derfor å bruke andre typer kjemi produkter som kan forringe/korrodere utsatte komponenter.

 

Baderomsinnredninger:

Våre baderomsinnredninger er kvalitetssikret og laget av slitesterke materialer som tåler mye bruk. Gjelder både for alle produktene i både i eik og finermateriale.
 

Installasjon:
Tilkobling av elektriske komponenter som lys i våres baderomsinnredninger må gjøres av godkjent elektriker/installatør. Tilkobling av varmt- og kaldtvann slanger anbefales rørlegger.

 

Infrarød sauna og tradisjonelle badstue:

Infrarød Sauna:
Infrarød sauna fra Maxkjøp er solide produkter i hemlock gran og Canadisk sedertre som tåler mye bruk.
 

Installasjon: Montering og tilkobling kan gjøres enkelt av kunden da den leveres ferdig ferdig med stikkontakt. Skal produktet stå på våtrom gjelder egne regler: Tilkobling av elektriske komponenter i baderom må gjøres av autorisert elektriker.
 

Vedlikehold: Hold ditt produkt rent og hygienisk. Bakterier kan vokse i saunaer ved feilaktig håndtering. Dette er enkelt å unngå gjennom å enkelt følge enkle sauna-vettregler som medfølger i brukermanualen.

 

Tradisjonelle badstue:

Tradisjonelle sauna fra Maxkjøp er solide produkter i hemlock gran som tåler mye bruk.
 

Installasjon: Når produktet leveres er alt på plass, inklusive instruksjoner. Montering kan gjøres enkelt av kunden. Tilkobling av elektriske komponenter må gjøres av autorisert elektrikere

Vedlikehold: Hold ditt produkt rent og hygienisk. Bakterier kan vokse i saunaer ved feilaktig håndtering. Dette er enkelt å unngå gjennom å enkelt følge enkle saunavettregler som medfølger i brukermanualen.

 

Hagemøbler i rotting:

Hagemøblene er laget i gjennomfarget polyetylen-rotting som er UV-behandlet. Møblene er meget værbestandige og produsert i vedlikeholdsfrie og rustfrie aluminiumsrammer. 
 

Vedlikehold av rotting: Lagres møblene ute om vinteren skal det benyttes en egnet presenning som er tilpasset ditt møbel.
Tips til vedlikehold av ditt rottingmøbel finner du her.
Våre pustende thermo a​​​​​llværs-trekk finner du her.
 

Vedlikehold og oppbevaring av puter: Leveres ferdig impregnert. SparMax anbefaler å impregnere to ganger i året. Puter må oppbevares tørt og frostfritt.
 

Garanti:
10 års garanti på rotting og aluminiumsrammer.
Putetrekk, puter, glass og regntrekk har 2 års garanti.

 


 

Øvrige produkter som ikke er omtalt over følger som normalt kjøpsloven.

 

Copyright © 2024 Maxkjøp. All rights reserved.