checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP

Overmadrass

En ny overmadrass er en luksus alle bør unne seg fra tid til annen. Det er en genial investering fordi du får den komplette følelsen av å ha en ny seng, samtidig som du sparer deg for bryet og kostnadene som medfører med en splitter ny seng. Vi har overmadrasser med fastighetsgrad i alle typer soner – slik at du skal finne en passende modell til ditt behov. Opplev perfekt liggekomfort året rundt! Ryggen er blant de viktigste kroppsdelene vi har, og fortjener en god natts søvn hver eneste natt. Når vi sover, lader vi opp batteriene til livets begivenheter. Sørg for at du får maks ut av natten med en av våre kvalitetsovermadrasser, til markedets beste priser. Vi har alltid 10 års garanti!

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Gelatex overmadrasser
  Gelatex overmadrasser
  Med GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
  Fra 2 290,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 2. Gelatex overmadrass med split
  Gelatex overmadrass med split
  Med GeLatex® overmadrass har du en 8 cm tykk overmadrass spesielt tilpasset elektrisk justerbare senger, hvor den ene liggeflaten er høykvalitets Latex og den andre siden er svært ventilerende Gel med en avkjølende effekt. Med denne overmadrassen har du valgmuligheter som gir deg mulighet for å tilpasse deg sesong og temperatur. Dermed oppnår du perfekt liggekomfort året rundt. Overmadrassen er antibakteriell og midresistant. Optimal ortopedisk støtte og økologisk sertifisert. GeLatex er med sine tekniske egenskaper, tilpasningsmuligheter og ergonomiske kvaliteter en overmadrass for de ekstra kresne.
  Fra 3 995,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 3. Tigertouch overmadrass
  Tigertouch overmadrass
  TigerTouch® overmadrass er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
  Fra 1 490,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 4. Tigertouch overmadrass med split
  Tigertouch overmadrass med split
  TigerTouch® overmadrass, her i utførelse med split spesielt tilegnet elektrisk justerbare senger, er for de aller fleste det beste valget. TigerTouch® føles omsluttende og myk med eksklusivt høyelastisk skum av meget høy kvalitet. Med denne overmadrassen sørges det for at du får den behagelige "Soft touch"-følelsen samtidig som liggeegenskapene i den soneinndelte hovedmadrassen sørger for nødvendig støtte. Med sin overlegne liggekomfort og unike evne til å transportere fuktighet er dette en overmadrass for de med høyeste krav til komfort.
  Fra 2 790,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 5. MemoryFoam overmadrass
  MemoryFoam overmadrass
  Med MemoryFoam VitaRest®overmadrass får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
  Fra 2 290,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid
 6. MemoryFoam overmadrass split
  MemoryFoam overmadrass split
  Med MemoryFoam VitaRest®overmadrass, her spesielt designet for elektrisk justerbare senger, får du helt spesielle egenskaper og nærmest uslåelig komfort. Måten den former seg etter kroppen og “husker” din posisjon i sengen må oppleves, og kan vanskelig beskrives med ord. Du vil oppleve en fantastisk god støtte av kroppen og spesielt ryggraden som igjen fører til lindring av rygg- og nakkesmerter. Madrassen tilfredsstiller Øko-Tex førsteklassestandard og er svært tilpasset allergikere og spedbarn. Forebygger liggesår med optimal ortopedisk støtte og avlaster press på kroppens mest utsatte steder.
  Rating:
  60%
  Fra 4 495,-
  Lagervare 1-3 dager leveringstid

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
Copyright © 2018 Maxkjøp. All rights reserved.