checkRASK LEVERING 1-3 DAGER
checkBILLIGERE ENN KONKURRENTENE
check10 ÅRS GARANTI
check365 DAGERS ÅPENT KJØP
Premium regulerbar seng 160x200 - beige

Premium regulerbar seng 160x200 - beige

200x160x67 cm
46 495,-
Skjærgaard® Premium jregulerbar seng er for deg som vil ha det aller ypperste av kvalitet! Vår toppmodell tar søvnen til et nytt nivå, og gir deg en unik følelse av luksus på soverommet. Les mer om produktet

NB: Hodegavl som avbildet er ikke inkludert i prisen. Alle lagerførte senger er med faste madrasser som standard. Ved valg av medium eller ekstra faste madrasser vil det normalt påløpe standard leveringstid på ca 4 uker.

Forventet leveringsdato: 30.08.2024

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

check 25 års garanti*
SKU
720245
Fryst pris
Uslåelig pris!
Premium regulerbar seng 160x200 - beige
Premium regulerbar seng 160x200 - beige Premium regulerbar seng 160x200 - beige

Skjærgaard® Premium jregulerbar seng

Med Skjærgaard® 7 sone SoftTouch progressive Pocketfjærer gir denne sengen riktig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsryggstøtten i kombinasjon med den myke skuldersonen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Til justerbare senger leverer vi overmadrass med splitt som er delt ved hodeenden, noe som gjør det mulig å heve og senke hodeenden av sengen uten å forstyrre partneren. Vår Gelatex vendbare overmadrass på hele 8 cm med splitt leveres som standard. Denne har en avkjølende og en varm side, noe som sørger for behagelig temperatur og god hygiene i sengen hele året. Sengens to motorer gir trinnløs og rolig regulering med svært lavt støynivå, slik at hode- og fotende kan enkelt justeres med den trådløse fjernkontrollen. Har man først prøvd en Premium regulerbar seng, er sannsynligheten liten for at man går tilbake til en vanlig seng igjen. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng.

Produktegenskaper:

 • 7 sone progressive SoftTouch-pocket fjæring i hovedmadrassen(330/M2). Med sine unike progressive egenskaper, gjør SoftTouch fjærene at du føler en fantastisk myk velkomst når du legger deg i sengen, samtidig som den progressive fjæren tilbyr unik og presis støtte når din optimale liggestilling er nådd.
 • Skumkomponenter i kantene er i 37 kg kvalitet (High Resilience polyurethane foam), noe som gir meget god kantstabilitet. Ligge flatene er av Climalatex noe som sørger for en fantastisk puste event og transport av fuktighet ut av din seng, noe som igjen sørger for en optimal senge hygiene.
 • Elektrisk trinnløs og stillegående motor med trådløs fjernkontroll
 • Boks som går helt til gulvet av 20mm A-klasse kryssfiner. Boksen er forsterket i begge ender samt i områdene for feste av mekanismen. Alle metall deler til mekanismen er epoxy emaljert.
 • Trekk til overmadrass kan vaskes på 60 grader.
 • Hovedmadrass kan leveres i medium, fast og ekstra fast

Overmadrass:
 • Skjærgaard 8 cm Gelatex med splitt inkludert i prisen.

Montering:
 • Ferdig montert
 • legg på overmadrass

Vedlikehold:
 • Støvsug madrassene/sengens tekstiler med jevne mellomrom.

In general:
 • SKU: 720245
View all product information
Copyright © 2024 Maxkjøp. All rights reserved.